Πίνακας Ανακοινώσεων


Συμπληρωματικός Κανονισμός

Φόρμα συμμετοχής

Δρομοβιβλίο Calibration

Ωράριο 1ου (ανανεωμένο 3/2/24 18:00)

Οδηγίες εγκατάστασης παροχής Tracking

Πίνακας συμμετοχών

Ωράριο προσέλευσης Ελέγχου Εξακρίβωσης


Αποτελέσματα

Οριστική Κατάταξη (F,G,H,I,J1/J2,J3)

Κατάταξη ανα κατηγορίες

Αναλυτικά αποτελέσματα

1oς αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Regularity ΟΜΑΕΤο Attica Classic Rally 2024 επιστρέφει στις χειμερινές διαδρομές της Αττικής ανοίγοντας το πρωτάθλημα Regularity της ΟΜΑΕ για το 2024.

Η ΑΡΤΕΜΙΣ διοργανώνει τον Αγώνα Ακριβείας Ιστορικών Αυτοκινήτων, Attica Classic Rally την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Ο αγώνας regularity προσμετρά στο πρωτάθλημα της ΟΜΑΕ με συντελεστή 1.5 και περιλαμβάνει συνολικά περισσότερα απο 240 χιλιόμετρα, με 10 Ε.Δ.Α. και περισσότερες απο 100 χρονομετρήσεις με το σύστημα TrailTrack.

Η εκκίνηση θα δοθεί απο το χώρο στάθμευσης του ποδηλατοδρομίου στο OAKA 10:30 το πρωί της Κυριακής και ο τερματισμός στην Άνοιξη στις 16:30.

Οι διαδρομές καλύπτουν γνωστές και άγνωστες διαδρομές της Δυτικής Αττικής (Μελετάκι, Μέγαρα, Μάζι, Αγ. Ιωάννης, Αλεποχώρι, Στεφάνη, Πύλη, Σκούρτα, Φυλή) κ.α. και την επιλογή έχει αναλάβει ο Αλυτάρχης του αγώνα Σπύρος Κατσιμαλής.

Η διαδρομή έχει καταγραφεί με ακρίβεια μέτρου με τη χρήση του οργάνου ακριβείας TrailTrip, με αισθητήρα σε πίσω δεξί τροχό προσθιοκίνητου οχήματος, ελαστικά χαμηλού προφίλ και ρυθμό ανάγνωσης τέσσερις φορές ανα περιστροφή.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 120 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει την ασφάλιση κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, την δορυφορική χρονομέτρηση και έκδοση αποτελεσμάτων, την κατ' αναλογία συμμετοχή στα έξοδα της εκδήλωσης, υλικά, έπαθλα κλπ καθώς και πλήρες σερβιρισμένο Γεύμα & Τελετή Απονομής Επάθλων.

Το Attica Classic υπόσχεται για μια ακόμη φορά να προσφέρει στους συμμετέχοντες την απόλυτη εμπειρία ενός Regularity Event με κορυφαία ποιότητα και δράση.

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική χρονιά!

Περισσότερες πληροφορίες 697 5923759 & στη σελίδα του event στο Facebook

Συνοπτικοί χάρτες διαδρομής

Αφίσα